numa' bine duminica la noi in parcare la Armonia Shopping Center (iesirea spre Nadlac) se organizeaza ceva "fur-"tuning show http://www.armoniacenter.ro/ poate va intereseaza si pe langa intalnirea cu noi mai vedeti ceva hai ca mai aveti timp pana duminica sa va decideti
Sambata 09.05.2009 - KO RACING la Cluj-Napoca ...locatia la iesire din Cluj-Napoca pe partea dreapta chiar inaite de pod ....toate alfele prezente la eveniment vor fi expuse .... vor fi amplasate mai multe radare prin tot orasu
Salutare baieti si scuze ca nu am mai dat pe acolo, dar micu imi ocupa mai tot timpul. Incerc sa ajung duminica sa mai vorbim. Pana atunc va salut pe toti si numai bine, aveti grija de voi si de alfele voastre
mai frati romani...noi ne mai intalnim candva...sau nu? din pacate maine sunt la lucru de la 14 la 22!!! hai sa ne organizam poate reusim sa ne vedem si in timpul saptamanii...la un suc pe undeva...nu?astept opinii...
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD "204 IEPE SI INCA 6 CAI FRUMOSI"
bineinteles ca au loc intilnirile,la Arad ia legatura cu branconier,poate ca au schimbat ora,iar la Timisoara in fiecare duminica la ora18.00 la Galeria1
la arad in fiecare duminica la ora 19 in parcarea de la kaufland....langa omv...din pacate eu nu cred ca o sa fiu prezent duminica asta deoarece voi fi la servici...dar dupa cum spunea si mihai...i-a legatura cu branconier...si va vorbiti voi...
Exista o sansa remotely ca duminica sa fiu in Temesvar. Am fost chemat 'pe heaven' . Daca ajung prin Timi, garantat trec si pe la Galeria 1. Daca nu, garantat ajung in parcare la Kaufland in Arad. Eitherways, duminica am sa ma intalnesc cu niste alfisti
Pe tine te-am blitzuit intr-o seara de mi-a venit rau Dupa care m-am pus in fata ta, ti-am facut cu avariile, si tot nu m`ai bagat in seama. Vroiam sa te opresc sa te intreb de intalniri, dar...
din pacate habar nu am cand a fost asta...si eu ma mai uit de obicei dupa alfisti prin oras...probabil ca atunci era un moment in care eram cu capul in nori...dar tu ce numar de inmatriculare ai la alfa?