Trebuie sa ne strangem si noi aradenii "la un loc", ca sunt destule alfe care infrumuseteaza peisajul din oras... vreau sa vad propuneri de la primii aradeni care vor intra pe acest topic nu va sfiiti, postati !
Am sa scriu la fiecare topic din intalniri: CRACIUN FERICIT, tuturor, sa ne ajute Dumnezeu sa fim impreuna si la anul, cu totii!! Conduceti cu grija!!!
Petrecere frumoasa in noaptea dintre ani, mai multa speranta si incredere, mai multe realizari atat pe plan personal, profesional, cat si in cadrul Club Alfa Amore!! La multi ani si sa ne vedem cu bine in 2009!
In sfarsit avem si noi aradenii stabilita o intalnire, asa ca lume lume sambata 10 ianuarie 2009 la ora 15.00 in parcare la Kaufland se va organiza prima intalnire a alfistilor aradeni pe 2009. Va asteptam cu drag
hei, hei, hei, am facut-o si pe asta... ne-am vazut ne-am placut, ce ramane de facut? sa ne platim cotizatiile ! am si marturia... data viitoare vom fi mai multi, precis
Am inceput bine anu asta cu toate ca eu nu am putut sa stau prea mult, dar a fost superok ( pe data viitoare numai tre sa montez CD-Playerul - BTW, a meritat ).
Sigur ca a meritat, acum as dori sa vad mai multe pareri despre locul, ziua, ora si periodicitatea intalnirilor... asa ca propun sa ne vedem din 2 in 2 saptamani, la Kaufland, cat despre ziua si ora astept pe altcineva sa propuna pana ne revedem va salut pe toti si va doresc drumuri bune fara incidente.
Chiar ca a meritat intanirea...sper ca data viitoare sa fim mai multi.Eu zic urmatoarea intalnire sa aibe loc duminica, poate altii lucreaza sambata pana mai tarziu si acuma fiind iarna sa ne intanim mai spre seara ii prea frig numa asa ca mergem undeva la un ceai, o cafeluta ,ceva.Eu zic sa fie duminica tot la ora 15.00 la kaufland.Daca facem asa cum a zis branconier sa ne intalnim din 2 in 2 saptamani atunci urmatoare intalnire va avea loc in 25.Daca cineva doreste altcandva sa zica . V-am salutat! sa ne vedem cu bine si cat mai multi
salutare.maine 27.01 ajung pe seara si eu pe la arad....daca e vreun amator de cafea,suc,vorba,intalnire ceva,ne putem intalni cu draga inima.....astept doar loc si ora(dupa 18.00) pe forum sau sms la 0768099011 cu locul si ora si voi fi acolo negresit. numai bine
Mah am uitat sa zic la ultima intalnire ca eram prea obosit sa mai gandesc la ora aia .....de ce nu ne intalnim si noi in fiecare saptamana....am vazut ca baietii din cluj se intalnesc in fiecare saptamana....sau nu vi dor sa ne vedem asa des