de soso » Mar Noi 18, 2008 10:52 pm
Ne-am intalnit azi si am stabilit lista de bauturi. Mai jos sunt cantitatile propuse, daca sunt si alte cerinte, va rog sa spuneti, pt ca joi dimineata mergem sa le cumparam:
Whisky Jack Daniels - 8 sticle
Bere Becks - 80 doze
Vin - 8 sticle
Energizante PowerHorse - 40 doze
Coca-Cola - 12 sticle 2.5L
Suc Portocale - 10 cutii
Suc Mere - 10 cutii
Alune, chipsuri, popcorn, seminte -
Suntem 26 de persoane, probabil ca bautura va iesi undeva pe la 40-50 lei de persoana, dar joi dupa ce o cumparam o sa vedem exact cit iese de persoana.
O sa fac aici o recapitulare a cheltuielilor, il rog pe Oreste sa ma corecteze daca am gresit undeva:
- cazare: 160/2 nopti/camera. cei care stau 2 in camera platesc 80lei/2 nopti/persoana, cei care stau 4 in camera platesc 40 lei/2 nopti/persoana. Astea sunt preturile indiferent ca se vine de vineri sau se vine de sambata. Il rog pe Oreste sa posteze impartirea persoanelor pe camere, sa stie fiecare cit are de platit pt cazare.
- mancare la pensiune: 50 lei. Sunt incluse cina de vineri seara, sambata la amiaza si duminica mic dejun. Oreste, posteaza te rog meniul propus pentru cele 3 mese. Mic dejunul de sambata il plateste fiecare, daca vrea sa manince.
- cei 6 sarbatoriti platesc cite 130 lei/persoana, bani ce acopera cina festiva de sambata seara, tortul si sampania
Daca am uitat ceva, va rog sa imi spuneti si voi edita acest post pentru a fi la zi.
Soso