nu am putut conta pe Felix sa vina sa bea ceva pe fundal (nu-i place live)! Emisiunea de la ONETV Transilvania a iesit briciiiii !!! cand vom avea dvd-ul, imaginile vor vorbi de la sine! Vreau sa felicit Asociatia ALFAAMORE pentru prima ei aparitie live la tv!!!!!!! si sa ne vedem la cat mai multe evenimente placute!!! v-am pupacit !!! ps:Ieri au venit 4 membrii noi
something about life being to short to drive a vw !
Bai felicitari! Musai puneti gheara pe materialul filmat, trimiteti femei daca e nevoie.
"Sa ai Alfa Romeo si sa tii computerul de bord in engleza e ca si cum ai manca spaghete cu hot dog". ---------- "Alfa Romeo stie cand se urca un ungur la bord." Kovacs Karoly, sculptor, 1953 - ....
Bakkule nu te poti abtine, nu? Intr-adevar ieri a fost o zi de exceptie si prin prisma emisiunii TV, dar pentru mine a contat cel mai mult membrii noi care au venit, au vazut si au ramas.
Alfa Romeo 156 2.0TS 16v - my ex. Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v - my ex. Land Rover Freelander TD4 - my ex. SAAB 9-3 Vector 2.2TiD Yamaha FZR600/YZF600 Thundercat
care veniti azi la 8? please faceti cumva sa aduceti cotizatia ( daca nu aveti toti 60 de lei azi, e ok si juma' acuma si juma' sapt. viitoare)...din celelalte judete majoritatea au dat..macar anul acesta sa-l incheiem asa, iar de la anul vom vedea cat va fi, daca va fi... In final tot pentru noi ii dam ca sa ne facem stickere, suporturi de nr., bannere si ce ne mai trebuie, sa platim contabila
See u!
An 'Alfa Amore' comes out only from a true 'cuore sportivo'
se pare ca in data de 20 august mi-am propus sa trec prin Cluj (la intoarcerea de la Suceava) si as vrea sa ma intalnesc si cu voi, chiar daca ajung mai repede de ora 8 in oras, gasesc eu cu nevasta-mea ceva de vizitat pana va strangeti toti... postati va rog adresa (adica o strada si eventual un numar) unde va intalniti, ca sa va putem gasi cu gps-u' PS daca aveti vreo idee de obiectiv de vizitat, in afara de Iulius Mall, tastati mai jos
pe GPS..cred ca poti sa-i dai Plopilor, ca sa ajungi la Sala Sporturilor daca vi din marasti spre manastur (unde se termina Splaiul Independentei) dupa ce treci de ultima intersectie, in dreapta este o parcare mare, acolo o sa ne gasesti pe stanga undeva.
Sa ne suni oricum cand ajungeti in cluj (pe oreste, pe mine sau la cine mai ai nr. de tel) in functie de ora la care ajungeti vedem ce puteti vizita pana la 8
see u pa pa
An 'Alfa Amore' comes out only from a true 'cuore sportivo'
din motive de "servici" se pare ca nici macar nu voi mai parasi orasul saptamana viitoare... de iesit din judet nici nu mai vorbesc pacat, chiar as fi avut chef de plimbare... mersi oricum Patri
propun schimbarea zilei de intaslnire sau locul. motive: -incepem sa fim asociati cu baietii de la liniute; -sa evitam eventualele probleme cauzate de aceasta asociere.