Maine o sa vin cu 2 membri noi de aici de langa mine :D
Sper sa ne strangem cat mai multi.
Gasule daca poti mai ada te rog stickerele cu alfaamore ca mi-ai dat unu ultima data si mor de nervi ca nu stiu pe unde naiba l-am pus.
S-a mai rezolvat ceva cu parasolaru ala cu alfaamore ? Zicea cineva la ultima intalnire in iulius nu stiu cum il cheama ( shame on me ) ca rezolva el ca cunoaste pe cineva la ceva tipografie ? Este vorba despre acelasi baiat care a zis ca se ocupa si de site daca vrem. Daca nu s-a rezolvat nimic as dori dimensiunile si poza cu sigla sa imi fac personal deoarece unchiul prietenei lucreaza la o tipografie si imi poate face. Bineinteles daca doriti se poate face la mai multi . Mie probabil ca o sa imi faca moca (fiind doar o bucata si cumparand eu materialul) dar daca o sa fim mai multi se poate face discount.
Frumoasa intalnire astazi...multi oameni, pacat ca nu am adus aparatu foto. Data viitoare sper sa nu il mai uit (si sa fim tot atatia sau mai multi :D )
Totusi ma poate ajuta cineva cu un desen pe calculator al parasolarului autocolant cu alfaamore ? Multumesc anticipat..apropo ...imi poate spune si mie cineva la ce pret au iesit autocolantele astea cand vi le-ati facut voi ?
Astazi va intalniti? aproximativ la ora 14-15 sunt in cluj. Daca se organizeaza vreo intalnire ( cafea , ceva) anuntati ma si pe mine! 0740237159 Bogdan- GT inundat!
Din pacate nu pot veni maine ...scapati de mine de data asta )
Speram sa aduc si parasolarul cu alfaamore maine dar inca nu e gata Inca astept sa mai vorbesc cu baiatul sa mergem sa facem unul de proba si saptamana viitoare sper sa il aduc sa vedeti daca va place si daca e ok facem mai multe.