ne intalnim azi la ora 18 in parcare la iulius mall (impartim in parcarea subterana - in caz ca ploua)
Ricu scrie:unde ne putem intalni sa imi dai si mie cateva sa le impart prin zorilor.
Ps: vineri si sambata am sa fiu prezent
azi nu poti veni la iulius..? ti-as da atunci fluturasii... daca nu, da-mi nr. tau de tel. si cand merg incolo te sun sa ne intalnim undeva in zorilor sa-ti las cativa...
An 'Alfa Amore' comes out only from a true 'cuore sportivo'
Din pacate masina mea e in service de 3 zile si doar luni o primesc. Daca nu e deranj si ma poate lua careva din marasti de pe langa sensu giratoriu sau pe fabricii bine daca nu asta e. Oricum asta e ultima intalnire ca miercuri plec in Grecia si doar in octombrie vin inapoi.
Salut...cum mai merge treaba cu intalnirile ? Ati mai fost ? Ceva poze sa mai imi clatesc si eu ochii ? Mi-e dor de voi si sper sa ne revedem cu bine prin octombrie.
Am ceva probleme cu masina despre care o sa scriu la sectiunea tehnica poate ma lamureste careva.
"Sa ai Alfa Romeo si sa tii computerul de bord in engleza e ca si cum ai manca spaghete cu hot dog". ---------- "Alfa Romeo stie cand se urca un ungur la bord." Kovacs Karoly, sculptor, 1953 - ....