Preturile afisate de voi sunt cu manopera cu tot. Eu faceam treburile astea singur, asa ca se poate scade din pretul ala 350-450 ron. Eu am trecut de la alfa la opel, asa ca sunt probabil mai in masura sa raspund acestei intrebari..
Pro alfa : Stabilitate marita la viraje, putere reala a motorului, sunet placut al motorului, design exclusivist, interior de calitate, placere la condus-nu te oboseste la drumuri lungi deloc, si cred ca este destul atat. Daca mai sunt alte elemente pe care le-am uitat sau omis, va rog sa completati.
Anti alfa : drumurile proaste de la noi (alfa are articulatii mai sensibile), nepriceperea mecanicilor la alfe( asta daca nu va ocupati voi de ele), pretul mult prea mare al pieselor in magazinele romanesti pentru aceasta marca( este considerata marca premium probabil, si d-aia).
Cred ca sunt destule elemente care te pot convinge sau nu sa iti iei alfa. Pe mine unul ma doare sufletul sa bag o asa masina prin gropile patriei=sa bag bani in suspensii, asa ca am trecut la opel.
Acum depinde si de varsta pe care o ai. Daca esti tanar, sunt 100% convins ca nu te mai dai jos dintr-una dupa ce faci o scurta plimbare
.