A INTERVENIT O SCHIMBARE DE ULTIM MOMENT!
LOCATIA A FOST SCHIMBATA IN FAVOAREA PENSIUNII SELINA DIN BAILE 1 MAI ! http://www.pensiuneaselina.roSCHIMBARE DE LOCATIE !!! PENSIUNEA SELINA din BAILE 1 MAI !!!Link pentru localizarea Pensiunii Selina:
http://www.pensiuneaselina.ro/contact.html Va rog sa consultati site-ul lor ca sa va faceti o impresie:
http://www.pensiuneaselina.ro/home.htmlDe data asta NU putem beneficia de serviciile cu care ne-am obisnuit la Verdi si nu va pot lasa acolo pentru ca nu este ceea ce v-ati dori.
AGONIE SI EXTAZ ! Asta am simtit astazi in timp ce bateam in lung si-n lat Felixul si Baile 1 Mai...
Azi dimineata am fost pana la Verdi (nu mai fusesem de cand am vorbit prima data cu ei pt cazare acum 2 saptamani si ceva parca) si mi s-au inmuiat picioarele. Ei se pregateau sa ma sune sa-mi spuna dar am ajuns eu mai repede: constructorul lor s-a apucat sa scoata parcarea afara (exact asa) si a facut dezastru pe-acolo, plin de noroi pe alei, lemne peste tot, etc. Nu mai are rost sa povestim acum, va rog doar sa intelegeti situatia.
Ceea ce am obtinut dupa o negociere de tip sovietic purtata cu cei de la Pensiunea Selina din Baile 1 Mai ar fi urmatoarele conditii:
Cazare la 4* in pretul de 50 RON/persoana/noapte (pretul oficial fiind 120 RON/camera double/noapte FARA piscina)
Piscina cu apa termala (30 de grade) in acest pret, pregatita special pt noiGrill pe terasaRestul conditiilor le puteti gasi pe site-ul lor: http://www.pensiuneaselina.ro, nu are rost sa va obosesc iar eu nu am timp sa scriu prea mult acum.
Pt alte informatii/sugestii/nemultumiri va rog sa scrieti aici ori sa ma sunati la 0746/123636 ori 0723/127979. In graba si incurcatura asta s-ar putea sa uit si eu ceva, nu stiu. Va multumesc pt intelegere.
Cristi
CEEA CE SCRIE MAI JOS NU MAI ESTE DE ACTUALITATE !Am discutat la Verdi referitor la
meeting-ul Alfa Amore din
21/22 martie.
PRETUL de cazare este
100 RON/camera double/noapte (oferta de fidelizare pt Alfaamore...)
Ziua de cazare incepe Sambata/21 la amiaza si se termina Duminica/22 la amiaza.
Am preferat sa nu amestecam micul dejun cu cazarea tocmai pt a evita situatii neplacute de genul celor cu care ne-am mai intalnit.
Astfel, fiecare va alege daca/cand doreste sa ia masa la restaurantul Verdi si va avea libertatea de alegere si in privinta meniului.
Referitor la piscina, am fost informat ca o vom avea la dispozitie (cu exceptia cazului in care SCT Felix este silit sa sisteze furnizarea din motive obiective).
Cei care sunteti interesati si ati putea onora cu prezenta, va rugam sa precizati nr de persoane pt a sti de cate camere double vom avea nevoie.
Reamintesc faptul ca in Satul de vacanta Verdi sunt disponibile doar astfel de camere asadar cei care venim singuri va trebui sa ne gasim coleg/colega de camera.
De asemenea va rugam respectuos a intelege sa facem plata integrala anticipat asa cum ne-am obisnuit (se cere a fi o modalitate simplificata si mai sigura).
DATA LIMITA este
18 martie (miercuri).
CONTUL in care puteti vira banii este:
RO 96 BTRL 0050 1201 E482 40xx de la Banca Transilvania (just in case...)
Titular cont: Campan Cristian George
VA ROG SA
CONFIRMATI IN ACEST TOPIC EFECTUAREA PLATII PRECUM SI NUMELE COMPLET AL DEPONENTULUI !!!
Timpul limitat de care dispun nu-mi permite sa verific mereu contul. Multumesc pt intelegere,
Cei care faceti depunere din alta parte decat la ghiseele Bancii Transilvania va rog sa intrebati daca este cazul sa platiti si ceva comision, altfel nu vor ajunge la mine bani suficienti. Multumesc anticipat.Personal imi doresc sa ne permitem cat mai multi efortul si totdata sa ne simtim bine ca de fiecare data sau de ce nu, chiar mai bine.
NE VOM INTALNI CU TOTII LA VERDI, asa este mai simplu pt toata lumea.
PRIMIREA PARTICIPANTILOR SE VA FACE SAMBATA INTRE ORELE 12.00 - 14.00 pm (oficial ziua de cazare incepe la amiaza si ia sfarsit a doua zi la amiaza dar daca unii dintre noi vom ajunge sambata inainte de amiaza cred ca ne vom putea caza fara probleme).
Nu inseamna ca cei care ajung dupa ora 14 pm nu se vor putea caza, camerele vor fi fost deja rezervate oricum, insa ar fi bine sa putem respecta programul caci altfel nu garantez ca ma voi putea ocupa de ei asa cum as vrea.
Am stabilit acest interval pt primirea participantilor presupunand ca dupa aceasta (dar inainte de chef) dorim sa facem si o
SEDINTA.
Orice sugestii sunt bine venite. Multumesc.
Echipa din Oradea va multumeste tuturor si va asteapta cu nerabdare. Daca aveti nelamuriri/intrebari va rog sa ne contactati telefonic pe mine sau pe Nelu. Unul din doi, oricat de ocupati am fi tot o sa reusim sa ne completam.
LISTA cu prezente se reactualizeaza ...
branconier......................1 persoana (achitat 50 RON))
mihai65.........................1 pers (achitat 50 RON)
mani_mic.......................1 pers (achitat 50 RON)
bakku............................
nr pers. nespecificatsoso.............................1 pers (achitat 50 RON)
gasu.............................2 pers (achitat 100 RON prin Goia Bianca Rodica)
EvilTMy.........................1 pers (achiat 50 RON prin mani_mic)
alfa-patricia & unu_nasol.....4 pers (achitat 200 RON)
Rosu Dragos....................1 pers (achitat 50 RON)
nicorec..........................1 pers
Rares............................1 pers (achitat 50 RON)
vipi77............................2 pers (achitat 100 RON prin Horatiu Rosu)
Danland..........................1 pers (achitat 50 RON prin mani_mic)
treger_felix.....................2 pers (achitat 100 RON)
art28.............................2 pers (achitat 100 RON)
Thementor......................2 pers
Radu din Timisoara............2 pers (achitat 100 RON prin mani_mic)
Giugiaro.........................1 pers (achitat 50 RON prin mani_mic)
bizzy(Horatiu Rosu)............2 pers (achitat 100 RON)
radug.............................2 pers (achitat 100 RON prin Horatiu Rosu)
12dab(Sergiu Rusu).............1 pers (achitat 50 RON prin Horatiu Rosu)
bst24(Raluca)....................2 pers (achitat 100 RON prin Horatiu Rosu)
ovidiu............................2 pers (achitat 100 RON prin Horatiu Rosu)
thezapper........................1 pers (achitat 50 RON)
...
Numai bine tuturor alfistilor,
Cristi.