dragi colegi din tîrg vi se pregateste ceva, de maine incep lucrarile de "asamblare" la o spalatorie auto automata in parcarea promenada mall... stiu asta pentru ca firma la care lucrez a "fabricat" structura metalica si tot noi ne vom ocupa si de montaj
mersi de info, dragi colegi din mures, duminica ne revedem? vreti sa schimbam locul? scrieti aici daca schimbam locul pentru ca mai apar membri noi si sa stie lumea...hai ca n e vedem duminica...
De sigur abia astept , ma gandeam sa fie locul de intalnire la Hipodrom, daca nu sunt obiectii, in schimb astept si alte idei privind locatia intalnirilor , v-am salutat alfisti.
Poze de la ultima intalnire de la Mures, tot mai multi vom fi se pare, pentru cei care nu au fost la intalnire, s-a hotarat schimbarea locului de intalnire de la Promenada la Herghelie, pe malul Muresului tot duminica la 3.
Foarte frumoasa intalnirea, ma bucura faptul ca avem noi pretendenti, si ca lucrurile decurg bine si la Tg Mures, asteptam si mai multi alfisti. Va salut cu stima si respect pe toti alfistii din Mures si pe cei din intreaga tara, bafta multa si numai bine, next time ne vedem la hipodrom (Herghelia de cai), str. Insulei, cius.
se apropie weekendul fratilor, ce facem, sper ca nu va trageti iarasi pe cur, duminica trecuta m-ati lasat singur cuc , norocul meu fiind ca era Alfa mea cu mine , salutari si respecte, sper sa ne vedem Duminica 05.04.2009 la Heghelia de cai, bye .