Salut la toata lumea, prietenii imi spun Dodo si vreau sa incerc o intalnire a posesorilor de Alfa in Mures. In alta ordine de idei, cine e din Mures sa posteze aici si apoi punem noi tara la cale. O seara faina si un week-end placut la toata lumea
foarte tare!!! sigur sunt pasionati de Alfa in Targu Mures!!! hai sa incepem asa 1. Iti trimitem un sticker(autocolant) cu Alfaamore.ro (modelul il gasesti pe forum.. si-ti alegi culoarea care o doresti) 2. Noi... la inceputuri... cand vedeam o Alfa parcata sau la semafor ii puneam la parbriz sau ii dadeam un pliant! iti trimitem pliante! (functioneaza de minune) 3. Restul tzine de tine! Contacteaza-ma pe forum sau pe privat sa ne intelegem! BAFTAAAAAAAAA
something about life being to short to drive a vw !
deci daca tot incepem o treaba serioasa, atunci hai sa o facem...cum putem intra in posesia la niste flyere sau stickere ceva sa fac(em) reclama si sa adunam lumea in club?
silencer...mai incearca!!! sigur o sa se dea lumea pe brazda!!! e maio greu la inceput pana va strangeti ...dar o sa fie ok pana la urma! asa a fost si la noi la arad!!!
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD "204 IEPE SI INCA 6 CAI FRUMOSI"
Salutare Alfisti silencer, vippi77, da eu m-am inregistrat recent, ma numesc Mihai(misu), sunt dispus la nou si astept ideei. Sunt multumitul posesor al unei Alfe 156 Selespeed
ok am avut o scurta absenta... scuze! silencer iti la nr meu sa ma contactezi sa-ti trimit stickere, cu fluturasii inca nu se poate dar in curand PS: BaKKu_83 e id-ul de mess
something about life being to short to drive a vw !
salutare ia'ta ca sunt si eu pe alfaamore.ro sunt si eu din mures. baietii ma cunosc de duminica trecuta (unii si de mai demult) azi ne-am intalnit cu silencer si misu. a fost si un prieten cu un 147 MY2005 proaspat achizitionat. din pacate nu a mai venit alfaamore75 de data asta. incet incet ne miscam si noi
Eee Davide ce vrei sa zici ca am facut poze naspa , glumeam, le-am facut asa la repezeala, , dar chiar data viitoare masini curate, poze profi si iese treaba bine , oricum suntem constanti, asta conteaza, salutare alfisti de pretutindeni.