Se pare ca noi din Oradea suntem cei mai greu de adunat dintre toti de pe forum. Stiu... fiecare are probleme lui, timp limitat etc...dar in restul oraselor lumea se ma intalneste la o cafea/ceai/bere; la noi e mai greu insa cu organizarea.
Deoarece in ultimul timp au mai aparut cateva alfe proaspat inmatriculate prin Oradea, ma gandeam sa imi fac ceva biletele la imprimanta si pe unde vad una "noua" sa le las un indiciu despre amore. Abordarea directa in trafic nu s-a dovedit a fi mereu cea mai indicata; am mai oprit oameni pe unde apucam, iar unii erau practic consternati ca ma indrept repede si hotarat catre masina lor si le fac semn din timp sa deschida geamul...Cativa se gandeau deja ca vreau sa ii iau la pumni pentru ceva (poate se speriau de 47 le meu de la picior, ca in rest la cat sunt de "facut" mai greu...), ca noa se mai intampla si din astea pe la noi pe meleaguri.
O sa incerc ca pana la intalnirea de la sfarsitul lui octombie sa mai adun cativa oameni noi si daca iese bine Felixul ma gandesc ca nu o sa le para rau se ne mai vedem mai des.
Pana una alta am o propunere pentru cei care se ocupa de site: nu e mai nimerit sa punem sub poza si sub datele fiecarui membru numarul de inamtriculare? Eu sincer pe majoritatea ii impart rapid de la distanta dupa placute, ca fiind proprietari simpli de alfe sau iubitori de alfe. (Sper ca nu am facut vreo greseala...adica numarul sa fie deja inscris undeva si eu sa nu-l fi vazut
)