de Xti » Dum Mai 15, 2011 9:54 am
Catre ALFISTII COTIZANTI din ORADEA si imprejurimi!!!
La nivelul Asociatiei Alfaamore Romania s-a hotarat ca termen limita pentru plata COTIZATIEI restante (semestrul 1/2011) data de 01 IUNIE 2011 !!!
Dincolo de aceasta data, cei care nu-si vor fi achitat partea de cotizatie restanta (60 RON/ semestru), NU-SI VOR MAI PUTEA PASTRA CALITATEA DE MEMBRU AL ASOCIATIEI ALFA AMORE !!!
Dupa cum stim cu totii, plata cotizatiei nu poarta un caracter obligatoriu ci reprezinta rezultatul vointei liber exprimate a celor care ne-am adunat sa punem bazele unui cadru organizatoric necesar in relatiile cu tertii cu care interactionam atunci cand vrem sa organizam anumite evenimente legate de pasiunea noastra. Cu alte cuvinte, este vorba despre un act benevol si care nu aduce neaparat foloase materiale. Cum se intampla atat de des atunci cand vine vorba de pasiune.
Personal, am ales sa particip material platind 120 RON/an chiar si macar pentru a vedea posibila organizarea unei intalniri anuale a posesorilor de Alfa Romeo din aceasta parte a tarii: COMPETIZIONE ! Dar ar mai fi si alte motive pe care, daca vrem, le gasim fara prea mult efort.
ps: reamintesc aici ca cei care au cotizatia achitata la zi isi au asigurat locul de participare (nu platesc circuitul) la editia anuala Competizione !
Va rog sa veniti cu pareri, propuneri, critici...orice ne-ar putea ajuta sa ne bucuram impreuna de aceasta pasiune comuna: Alfa Romeo !
Atat pentru plata cotizatiei cat si pentru alte lamuriri, ma puteti gasi la 0746/ 155 DTM.
Lista cotizantilor din zona ORADEA/ judetul BIHOR:
Campan Cristian (Xti/ Alfa 155/ BH 55 DTM ): achitat semestru I/2011 (60 RON)
Drecin Rares ( Rares/ Alfa 147+156/ BH 82/28 WEE ): achitat semestrul I/2011 (60 RON)
Madau Ioan ( bh00ooo/ Alfa 156sw/ BH 08 MKI )
Abrudan Alexandru ( Alex_Alfa/ Alfa 156/ BH 83 ABR)
Gyongy Alexandru ( itzic/ Alfa 156/ BH 03 ALF )
Adorjan Victor ( no user yet )/ Alfa 156sw/ BH 87 VIC )
Lista ramane intodeauna deschisa ...
Va multumesc atat personal cat si in numele Asociatie Alfaamore Romania !
Cristi.
Alfa Romeo 155 Q4
Alfa Romeo forever!