Pe nerasuflate ca inca nu am ajuns in tara si sunt pe ceas:
1. locatia perfecta pentru eveniment, organizarea peste asteptari dar evident nu perfecta
.
2. Alfe cat sa vezi pentru 100 de ani, proprietari pitoresti, mosi cu Alfe de o varsta cu ei care le dadeau in gura la liniute prin parcare, burn-out-uri de 75 si romani fericiti
3. Trebuie sa mentionez si bufetul mai multe decat delicios si indestulator cu sprituri la discretie
4. orasul intesat de Alfe venite la centenar, toate conduse asa cum se conduce o Alfa, bubuituri de 8C la semafoare, motoare din 1963 care tineau pasul cu traficul actual.
5. Politistii care m-au tras pe dreapta in centrul orasului sa ma caute de droguri aveau 159 3.2 albastru deschis
si ne-am despartit cu ciao ciao prietenesc. De altfel politia italiana are tot respectul meu pentru cum intelege sa aplice regulile de circulatie in functie de spiritul nu de litera legii, spre deosebire de vecinii lor de la pct 8 mai jos
6. staff_ferrari care umbla cu steagul de 2 metri afara pe geam prin traficul milanez (respect!) si pe care l-am pierdut la un moment dat si nu l-am mai intalnit, sper ca te-ai descurcat
asa ai scapat de perchezitia de la pct 5
7. drumul inspre Franta pe serpentinele piemonteze impreuna cu o Giulietta din anii 60 care mergea acasa spre Germania pe acolo!!!! doar ca sa faca pasurile montane de peste 2000 de metri ca si mine
8. politia franceza (stat comunist) care m-a amendat 90 de euro pentru "pneumatique lisse", mi-a rechizitionat Alfa si m-a pus sa stau peste noapte la hotel in creierii muntilor sa se deschida un service de unde sa-mi cumpar doua gume noi pe fata cu alti 230 de euro, montaj si echilibrat inclus, sta-le-ar in gat fiecare cent
9. 10. ... 20 las si pe altii sa completeze
"Sa ai Alfa Romeo si sa tii computerul de bord in engleza e ca si cum ai manca spaghete cu hot dog". ---------- "Alfa Romeo stie cand se urca un ungur la bord." Kovacs Karoly, sculptor, 1953 - ....