Anvelope

Ce marca si model de GPS imi recomandati?

Locul in care se discuta lucruri generale, se spun bancuri si se critica alte masini.

Ce marca si model de GPS imi recomandati?

Mesajde the red passion » Mie Feb 23, 2011 8:14 pm

Salut.Deci in urma cu vreo 4 ani mi-am cumparat un TomTom Go 700,m-a costat 400 de coco,i-am agiornat menu cu ultimile chestiuni aparute,dar am ca harti doar europa de vest(Australia sau Canada nu mai stiu care,le-am sters).Momentan am un client sa-l dau cu 200 de coco urmand ca eu sa-mi iau un altul nou care ma costa vreo 200 si ceva de coco,dar cu harta Europa full plus menu mai dezvoltat.Mentionez ca daca la cel actual as vrea sa-mi descarc hartile tarilor de care as avea nevoie (3 buc)ma costa 100 si ceva de coco(ai naibi le-au pus in 2 pachete de 50 si ceva coco fiecare).Deci:
1.Pareri si ceva recomandari de vre-o marca si model de GPS mai OK?Eu as merge tot pe un model TomTom de ultima generatie.
2.Am gandit OK afacerea?
Grazie :)
Alfista fino alla morte!:drak: Il cuore ha sempre ragione!
the red passion
Top gear

Marca: Alfa Romeo
Model: 156 1.9 jtd
Motorizare: 145 cp
Fabricat: Octombrie 2003

Re: Ce marca si model de GPS imi recomandati?

Mesajde bh00ooo » Mie Feb 23, 2011 8:49 pm

Orice Nokie de peste 200 de moco are GPS si toate hartile lumii gratis, cu navigare cu tot, cu actualizari la 6 luni etc etc. Si cu 15 moco iti iei gat de lebada si ai navigator cu telefon si internet si mai stiu io ce cu tot. Asta este motivul pentru care vanzarile de navigatoare sunt in scadere.
"Sa ai Alfa Romeo si sa tii computerul de bord in engleza e ca si cum ai manca spaghete cu hot dog". ---------- "Alfa Romeo stie cand se urca un ungur la bord." Kovacs Karoly, sculptor, 1953 - ....
bh00ooo
Site Admin

Model: 156 SW
Motorizare: 1.9 JTD 8V
Fabricat: 2003
Nr. de inmatriculare: BH 08 MKI

Mesajde Rares » Mie Feb 23, 2011 10:55 pm

Nelu nu gasesc butonul de LIKE, asta ca sa il apas la postu tau :)))
Rares
Membru legitimat

Model: 147 & 156
Motorizare: 1.6 1.9
Fabricat: 2003 & 2004
Nr. de inmatriculare: BH 28/82 WEE

Mesajde the red passion » Joi Feb 24, 2011 9:57 am

Ma bate gandul sa optez unul dintre pentru modele de mai jos:
TomTom VIA 115
ViaMichelin Navigation X-950T Europa
@bh00ooo navigatia cu celularul nu imi place,am probat si nu...este mult mai ok cu un navigator GPS profesional,mai ales ca am ocazia sa il schimb pe cel vechi cu un altul nou si moca ;)
the red passion
Top gear

Mesajde florinianc » Joi Feb 24, 2011 10:42 am

Sunt de acord cu afirmatia ca GPS devin de domeniul trecutului, deoarece le surclaseaza telefoanele astea de generatie noua..
Acum despre tomtom cate ceva : nu merge cu harti crackuite
nu merge decat europa de vest pe ele.
Afirmatii facute pe baza experientelor proprii.
Deci se pare ca NOKIA mai are un plus.
florinianc
3rd gear

Marca: Opel
Model: Vectra B2
Motorizare: 1,6
Fabricat: nov2001
Nr. de inmatriculare: CJ 11 VHE

Mesajde istv4n » Joi Feb 24, 2011 2:27 pm

Eu am optat pentru un Garmin Nuvi 200w si pot sa spun ca sunt multumit de el (il am de vreo 2+ ani). Are semnal bun, harti se gasesc inclusiv pe torrente, displayul e suficient de mare pentru a-l vedea fara a beli ochii (am si nokia cu GPS). Minusuri ar fi ca nu are functii gen mp3, bluetooth, video, samd (de care eu nici nu am nevoie) - e strict navigatie, nimic altceva.
Alfa 156 1.9 mJTD 16v, 140 CP
istv4n
2nd gear

Model: 156
Motorizare: 1.9 mJTD
Fabricat: 2004
Nr. de inmatriculare: SJ-66-SYU

Mesajde the red passion » Dum Feb 27, 2011 11:28 pm

Dupa o lunga documentare m-am orientat spre TomTom Via 115 Europe...Dispune de hartile a 42 de tari,este foarte eficace datorita tehnologiei IQ Routes.are 213 grame,dimensiune generoasa de 134x93x19 mm,o vizualizare a harti adegvata asta si multumita rezoluti WQVGA a displayului de 480x272 pixel,memorie interna de 4 GB (suficienta...cel vechi o avea de 2 GB),reprezentare realistica in 3 D,indica viteza legala de pe tornsonul de drum pe care ma aflu,indicatoarele,avertizari sonore de tot soiul,un agiornament de noi harti moca in 90 de zile,(daca nu apare nimic in tot acest timp,no problem cand vor fi le cumpar,eu nu umblu cu rahaturi crakate),moca radare fixe,mobile,trafic,etc,etc,etc.Pret in magazin cu mult mai mic decat cel afisat pe sitele TomTom.com...de fapt l-am luat din banii vaci :lol: ...Azi l-am testat si stand cu ochii in el era sa intru intr-un mos cu o buda de ferrari...i-am bagat in ultima secunda claxoane la greu sa-l avertizez sa ramana intre benzi,lipit de cel pe care il depasea,ca boul nu s-a asigurat...cand am trecut de imbecil si l-am privit(si injurat) ,era alb la fata,cred ca a si facut pe el :lol: Intr-un cuvant sunt multumit de scula.Am si un nokia cu navigatie si ventuza /suport special(asa se vinde modelul respectiv) l-am luat dupa ce am trecut cu masina peste unul dintre cele doua tel. din dotare :mrgreen: l-am luat doar ptr.asta altfel imi luam un alt model si vreau sa spun ca nu se poate compara deloc cu un navigator profesional.
the red passion
Top gear

Inapoi la Discutii generale