Postez un link cu o alfa 166, tind sa cred ca m-am indragostit de acesta masina , mai exact de modelul 166.
Acum am o dilema, sa iau benzina sau diesel? Adica sa iau 166 pe 2,4 sau pe 2,0TB V6? Ideea ar fii ca nu circul mai mult de 10,000km pe an. Deci as exclude 2,4 motorina. As lua motorina, doar ca masina sa fie tot pe bg si km cat mai putini, ceea ce la motorina nu cred ca e cazul.
Pe langa faptul ca as dori sa o iau inscrisa pe bulgaria. Nu mar deranja si pe romania, dar nu prea se merita la motor mare. Acum nu mai stiu cum e treaba cu toate actele legale, taxe..etc...adica se mareste ceva taxe la bulgari cum se anunta la tv? sau cine ce stie?
Deci in principiu eu pentru asa ceva as opta ca masina, motor, dotari : http://www.depozitauto.ro/vand-alfa-rom ... 09596.html sper ca linkul sa nu fie o problema, sau sa nu fie voie.
Ce mai vreau sa zic, este ca detin si un bmw 318d si nu prea mai ma incanta motorina, decat consum , in rest, probleme la masina sa nu mai aud in mare asa de motorina. Deci se preteaza mai bine acesta alfa din link decat acest BMW, si pe BMW dotari foarte multe, aproape de top.
Ce nu mai stiu, nu stiu nimic de acest motor de 2.0 V6 Tb de pe AR 166, ce turbina are? cumva garet 25? ce probleme are motoru, distributia pe ce este? cand se schimba....etc, am o groaza de intrebari!
Ce probleme are 166, cele mai des intalnite si cele mai grave?
As dori pareri, daca masina merita bani, la ce sa fiu atent, la ce nu....o sa incerc sa il contactez si pe mirica (am inteles ca e bun-maybe the best), stie treger_felix pe cine, in caz ca ma hotaresc la aceasta din link, sau alta ce poate fi data exemplu (nu ma intereseaza pielea-ca si dotare).
Multumesc, si astept raspunsuri cat mai multe in a-mi lamuri dilema. Multumesc.