Anvelope

Merita AR 166 banii ceruti?

Locul in care se discuta lucruri generale, se spun bancuri si se critica alte masini.

Merita AR 166 banii ceruti?

Mesajde jonyyybe » Sam Sep 03, 2011 1:22 am

Postez un link cu o alfa 166, tind sa cred ca m-am indragostit de acesta masina :grin: , mai exact de modelul 166.

Acum am o dilema, sa iau benzina sau diesel? Adica sa iau 166 pe 2,4 sau pe 2,0TB V6? Ideea ar fii ca nu circul mai mult de 10,000km pe an. Deci as exclude 2,4 motorina. As lua motorina, doar ca masina sa fie tot pe bg si km cat mai putini, ceea ce la motorina nu cred ca e cazul.

Pe langa faptul ca as dori sa o iau inscrisa pe bulgaria. Nu mar deranja si pe romania, dar nu prea se merita la motor mare. Acum nu mai stiu cum e treaba cu toate actele legale, taxe..etc...adica se mareste ceva taxe la bulgari cum se anunta la tv? sau cine ce stie?

Deci in principiu eu pentru asa ceva as opta ca masina, motor, dotari : http://www.depozitauto.ro/vand-alfa-rom ... 09596.html sper ca linkul sa nu fie o problema, sau sa nu fie voie.

Ce mai vreau sa zic, este ca detin si un bmw 318d si nu prea mai ma incanta motorina, decat consum , in rest, probleme la masina sa nu mai aud in mare asa de motorina. Deci se preteaza mai bine acesta alfa din link decat acest BMW, si pe BMW dotari foarte multe, aproape de top.

Ce nu mai stiu, nu stiu nimic de acest motor de 2.0 V6 Tb de pe AR 166, ce turbina are? cumva garet 25? ce probleme are motoru, distributia pe ce este? cand se schimba....etc, am o groaza de intrebari!
Ce probleme are 166, cele mai des intalnite si cele mai grave?

As dori pareri, daca masina merita bani, la ce sa fiu atent, la ce nu....o sa incerc sa il contactez si pe mirica (am inteles ca e bun-maybe the best), stie treger_felix pe cine, in caz ca ma hotaresc la aceasta din link, sau alta ce poate fi data exemplu (nu ma intereseaza pielea-ca si dotare).

Multumesc, si astept raspunsuri cat mai multe in a-mi lamuri dilema. Multumesc.
jonyyybe
Reverse

Marca: BMW
Model: 318
Motorizare: 318D
Fabricat: 2003

Re: Merita AR 166 banii ceruti?

Mesajde mani_mic » Dum Sep 04, 2011 5:35 am

masina merita banii - probabil mai poti negocia nitel
motorul e super atata timp cat merge bine - insa din cate am auzit despre el e destul de sensibil si va trebui sa ai mare grija de el
166-le e linia de top de la alfa, deci ai avea o masina pe cinste - ca si probleme in general la alfe vorbim de bucsaraie si pivoti, in rest se strica la fel de des ca un bmw sau orice alta marca tinand cont de vechimea masinii
daca nu te intereseaza consumul atunci motorizarea aleasa e beton -
Conduc ALFA, deci exist!
mani_mic
Site Admin

Marca: Lancia
Model: Delta
Motorizare: 1.6 mJTD
Fabricat: Feb 2010

Re: Merita AR 166 banii ceruti?

Mesajde jonyyybe » Dum Sep 04, 2011 12:52 pm

da la pret ma-m gandit la 2200 de euro, asta daca e in regula...zicea ca aripa fata stanga eu un pic infundata, ca scunul din dreapta fata are un scrum la lateral pe undeva, ca nu imi merge inchiderea de pe cheie, ca o inchide din butuc parca. este adevarat la ca la un motor de 2000cmc, in bg asigurarea, itp si impozitu, la ea, pe bg nu te duce mai mult de 150 euro pe an?

cum adica motoru e sensibil? ce probleme poate avea? am vazut un coleg aci, care tot cu o alfa 166, a bagat vre-o 86 mil ca sa faca motoru...ii picase ceva.

probleme cu turbina? are filtru epurator sau egr, sau astea sunt numai la motorina? intreb pentru ca nu stiu cum este!

ce ulei se pune la motoru asta si la ce interval?

restul intrebarilor de mai sus, oricum multumesc si pentru aceste raspunsuri! mani_mic, tu detii o alfa 166? sau 166 cu v6 2,0TB?

banueisc ca e masina pe cineste, si ca e spatioasa, mare, din aceste motive m-am oprit si la acest model. dar nu stiu nimic de fiabilitate.

cum sta AR166 cu bratele inferioare, superioare, bucsele, care se pot schimba care nu? niste preturi informative?

nu ma intereseza consumul la un V6 cu 205 cp, asta daca ii mai are pe toti! banueisc ca in trafic moderat spre lejer consumul nu poate sa sara de 10-12!
jonyyybe
Reverse

Marca: BMW
Model: 318
Motorizare: 318D
Fabricat: 2003

Inapoi la Discutii generale