Mi-am amintit...ce sa raportam?eu detin recordul mondial la raportari...si n-am primit nici un raspuns...ultima chestie raportata a fost referitor la reclama din semnatura unuia "adrian91 "pe topicul:
alfa-romeo-100-ani-istorie-t1051.html parca regulamentul interzice chestia asta...ce pui mei ma intereseaza reclama la cacaturile alea de pastile de slabit din semnatura aluia
Reclama din link: Slabeste 4-8 kg chiar din prima luna
Cumpara Cele Mai Bune Pastile De Slabit
SALUT ,
Sunt Alex , antrenor fittnes si nutritionist profesionist de 5 ani. Am facut aceasta pagina web pentru ca TE POT AJUTA !
In decursul carierei mele am vazut multi oameni reusind sa slabeasca. Unii slabesc 5 kg. in 10 zile altii 1 kg. in 30 de zile , totul depinde de motivarea ta. Nu pot sa-ti garantez nimic pentru ca nu te cunosc , nu stiu ce greutate ai , ce stil de viata ai , dar pot sa-ti spun ca POTI SA SLABESTI exact cat vrei.
O sa gasesti online o gramada de produse/pastile de slabit dar majoritatea sunt de proasta calitate. O sa gasesti chiar si plasturi care ii lipesti pe brat si o sa slabesti ... CHIAR CREZI CA O SA SLABESTI DE LA UN PLASTURE ? Iti garantez eu ca nu , si totusi ma mira faptul cum sute de oameni se pacalesc in fiecare zi.
Eu iti voi recomanda un singur produs , cel mai bun de pe piata .
Acest produst nu este pentru tine daca :
Nu vrei sa slabesti repede
Nu vrei sa slabesti natural (Fara ati risca sanatatea)
Vrei sa pierzi 3 ore pe zi intro sala de sport
Nu vrei sa slabesti
Acest produs este pentru tine daca :
Ai 20 minute pe zi pentru a face miscare
Ai vointa sa slabesti
Vrei sa ai rezultate rapide
Vrei sa folosesti un produs 100% natural