Anvelope

motor

Motoarele Alfa Romeo - Date tehnice, intrebari, probleme si solutii.

motor

Mesajde mario » Mie Iul 18, 2012 6:50 pm

salut mihai din cate cate am vazut te pricepi foarte bine,am si eu o problema cu o alfa 156 2.0 twin spark.cand am cumparat-o statea turata sii batea tachetii.i-am schimbat tachetii,cuzinetii de la pistoane ca asa a zis mecanicu am rectificat chiuluasa garnitura noua mai pe scurt am schimbat aproape tot.cand am terminat masina tot avea bataie de tacheti.acum o saptamana am fost si am cumparat o alta chiuluoasa si pompa de ulei.dupa ce am schimbat chiuloasa tot avea bataie.cand am dat baia jos sa schimb pompa de ulei ptr ca se aprindea si becul la ulei in relanti,am zis sa ma uit si la cuzinetii care vine pe arbore,si surpriza erau terminati.iam schimbat toti cuzinetii,pompa si masina acum se aude foarte bn dar nu are demaraj forta deloc deloc.nu stiu ce sa-i mai fac am bagat aproape 2000 euro in ea.te rog sa-mi dai si mie un sfat ceva ca nu mai stiu ce sa-i fac.multumesc
mario
Reverse

Marca: alfa romeo
Model: 156
Motorizare: 2.0 t.s
Fabricat: 1999

Re: motor

Mesajde Turgon » Mie Iul 18, 2012 11:42 pm

Poate mentionezi si de unde esti...
Qui pro quo!
Turgon
Membru legitimat

Marca: Alfa Romeo
Model: 159
Motorizare: 1.9 JTDm
Fabricat: 2008

Re: motor

Mesajde mario » Joi Iul 19, 2012 5:46 pm

scuze sunt din buzau dar acum sunt in spania si trebuie sa plec peste o saptamana in romania cu ea....
mario
Reverse

Marca: alfa romeo
Model: 156
Motorizare: 2.0 t.s
Fabricat: 1999

Inapoi la Motoare