Ieri daca tot a trebuit sa merg intr-un loc unde se aduna connationali nostri,loc care de obicei il evit,mi-am luat un tricou inscriptionat :
alfamore plus sigla alfacorse,iar pe spate scris"il cuore ha........"cu speranta ca poate asa voi avea si eu un topic pe forum:intilnire ........Roma
sint 2 semafoare,primul l-am prins verde,iar cind sa ajung la al-2-lea un bou a iesit dintr-o parcare si s-a oprit
semaforul era verde,eu am trecut in banda a 2-a si cind am intrat in mica intersectie(de fapt se face la stg.)semaforul sa facut galben verde,eu am trecut(intr-o zi normala se trece si pe rosu)pe drumul din dreapta era o masina cu 2 garcea,am fost sigur ca ma vor opri.M-au ajuns (aveam geamul deschis si mergeam incet)mi-au spus:"vrei sa tragi un moment pe dreapta"?normal ca am oprit,mi-au cerut documentele si ceva tipic garcea, au inceput sa bata cimpi ca am trecut pe galben rosu...imi spune:"ma contrazici?",eu raspund:" nu ai dreptate" bla ,bla,bla
dupa ce am stabilit culoarea semaforului,tipul a inceput sa-mi spuna ca imi da 10000 coco(batea cimpi sa ma sperie)amenda pentru ca nu am preschimbat permisul(se schimba in termen de 2 ani de cind iei rezidenta si eu am depasit termenul cu 3 ani)s-a dus in masina a facut verificarile care se fac(sint dotati star trek),iar cind s-a intors la mine probabil sa faca procesul verbal pentru 2 infractiuni,deabea atunci a vazut ce scrie pe tricou...(sa fi vazut ce fata a facut cind a vazut ce scrie pe spate
) ,a stat putin a studiat masina,m-a intrebat un alta,etc...normal a spus ca il mint(tot o tinea ca e cipuita),in final mi-a dat toate documentele si mi-a spus:"ai noroc ca sintem aceiasi rasa de tifosi...si bine a mai spus sa imi rezolv problema permisului ca daca ma opresc alti,bla bla bla...in final mi-a spus ca este membru AS ...ca i-a facut placere ca a intilnit un alfist dintr-un club est european(am discutat cu tipul mai multe kesti....despre alfa si...va povestesc in privat
)
1.In mod normal daca nu preschimbi permisul la timp ..ai ramas fara el si f.greu il recuperezi.(cunosc persoane care intr-un an inca nu a reusit sa-l recupereze
)
2.trecerea pe rosu = amenda si 6 puncte( aici se iau dintr-un total de 20....la noi se dau)
In concluzie: un tricou cu sigla AA valoreaza vreo 500 de coco...daca nu si mai mult