Firefox este cel mai sigur browser,eu am optat dupa mai multe teste (instalari si dezinstalari)ptr. 3.6.14 si sincer cred ca este cel mai tare...ptr.Opera 11 care este ok mai putin chestia cu delogatul aiurea pe forum...ie8 era ok,dar m-a mancat in c...si l-am agiornat cu falimentarul ie9 ptr.vista,care este de rahat.Am mai probat unele dar nu am fost multumit...asta ultimul chrome l-am instalat de vre-o 2 ori,dar nu imi place,ultima oara mi-a mai instalat si un program de rahat,iar cand l-am dezinstalat pe langa el am mai dezinstalat din neatentie si o chestie de prog.Feedbak Tool,dar vad ca Feedbak-ul a reaparut la programe si functionalitati,de unde si cum habar nu am???Aseara am dezinstalat Opera si am reinstalat-o ,dar vad ca problema persista!!!Cine stie ce o fi???Asa ca trebuie sa folosesc simultan 2 browsere din care unul special ptr.forum
,dar va intreb totusi,folosind 2 in acelas timp influenteaza cu ceva?nu devine prea lent laptopul?daca vorbesc cu videochemata pe skype e normal sa devina lent ?ce este scrip pagina?ca ieri nu functiona pe net bine se tot inchidea si aparea anuntul ala cu script pagina nu stiu ce...
Gratie!