Salut,
Nu am scris prea mult pana acum ca nu am avut de ce sa ma plang.
De bine am tot scris si aici (mai de mult) si pe forum Pejo, unde am acelasi nick name.
Eu nu sunt proprietar de 147, dar de 3 ani "ma dau" din toata inima cu o AR 147 "de servici".
Model din 2006, 1,9 JTDM 150 CP. Super masina.
Problema mea este ca pe 11.07.2010 a iesit din cei 3 ani de garantie, iar pe 25.07.2010 s-a blocat pompa de apa, a incalzit cureaua de distributie, care a stricat un intinzator de plastic, s-a largit, a sarit de pe distributie si in cateva secunde s-au rupt culbutorii de pe una din axele cu came. Masina are acum aproape 53.000 Km.
Sta in service din 27.07.2010 si sper sa fie gata saptamana asta.
La 2 ani si 36.000 km am schimbat distributia, iar la aproape 3 ani am facut revizia de 50.000 Km, la care cei din service nu au constatat nimic in neregula. Dupa 2 luni de la revizie, si 3000 Km, pompa s-a gripat "din senin" si fara semne prealabile evidente.
Ceea care a facut tot raul este pompa de apa. Tot aceeasi a durat 3 saptamani sa fie adusa in service.
Ceea ce este clar diferit la AutoItalia - importatorul marcilor italiene (minus Ferrari) fata de restul pietei auto din Romania este ca ei nu numai ca nu schimba, dar nici nu recomanda schimbarea pompei de apa odata cu distributia.
Pot sa va scriu o carte despre exploatarea, intretinerea, piesele schimbate, evenimentele petrecute, samd., cu aceasta masina, dar nu este ideea topicului.
Intrebarea mea este: a mai avut si altcineva probleme cu pompa de apa? sau eu sunt singurul ghinionist?
Multumesc de ajutor!