nu conteaza...deosebite sa fie... daca au legatura cu alfa romeo isi gasesc locul la Forumul de Alfa Romeo... aici intra restul... desi presupun ca se pot pune si cu Alfa Romeo... ca nu o fi bai
Tot io. Cu doua masini prin Praga la care m-a chinuit talentul un pic, dar au iesit frumos. Non-Alfa pentru ca alea zburdau pe strazi... Din pacate, zdreanta aia de Q7 cam fura din farmecul lui "Dolly. Urari de... bine proprietarului...
Din ciclul calatoriile lui the red passion:)"Benzinarie AGIP"...foto facuta la 180 km/h,de catre sofer(adica eu) A doua se indituleaza :"Curcubeul si linistea dinaintea furtuni"
Atasamente
Alfista fino alla morte!:drak: Il cuore ha sempre ragione!
Niste poze de la mine facute in grecia pe unde mi-am petrecut (nu chiar petrecut) 4 luni.
Rog a nu se lua in considerare calitatea care stiu ca e penibila (2megapixeli cu telefonu ) ci peisajul care va asigur ca era unul mirific si cu un aparat profi ( dupa care crede-ma turgon ca tanjesc ) se pot face niste poze extraordinare.
Sper sa le apreciati. Here they come :
P.S: a 2 poza fara becul din poza si cu un aparat bun ar fi fost de vis. P.S 2 : prima poza e facuta aiurea dar acum imi place foarte mult desi stiu ca nu e ceva wow.pur si simplu imi place.