mariusvldr scrie:Arata excelent. este kit-ul cu - 30 mm ( http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :1145.html ) ?
mariusvldr scrie:Eu la asta m-am gandit sa mi-l montez. Eventual daca este acelasi imi zici te rog cum se comporta masinacu el si cu jantele de 17' ?
mariusvldr scrie:Mersi si sa o stapanesti sanatos
bh00ooo scrie:Supeer!
Intrebare: ma bate rau de tot gandul sa imi schimb volanul pt ca al meu nu are comenzi audio. Ai avut cev aprobleme la operatie? Airbagul, ceva? Functioneaza comenzile audio?
branconier scrie:urasc "insertia" aia de lemn, acuma ii sta bine, mai trebe nuca de la schimbator schimbata
Turgon scrie:Farurile arata beton. Un cadru mai larg cu masina ar arata mai bine in ce mod influenteaza farurile aspectul masinii.
Turgon scrie:P.S. - vazand bandourile tale de cauciuc, ma bucur ca nu le-am vopsit si eu, cand am vopsit bara fata. Se pare ca tine mai greu vopseaua pe cauciuc.
branconier scrie:le-ai cumparat sau le-ai facut tu farurile ??
daca le-ai facut tu, scrie niste indicatii, pasi de urmat... ca ma tenteaza si pe mine
mersi
Turgon scrie:Un cadru mai larg cu masina ar arata mai bine in ce mod influenteaza farurile aspectul masinii.
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori