de darius2010 » Mar Aug 17, 2010 11:53 pm
Salutare tuturor posesorilor de Alfa Romeo,ma bucur enorm de mult ca am reusit sa ma inscriu si sa ma acceptati in clubul vostru,sper sa colaboram bine sa dam si sa primesc sfaturi.Sunt si eu la fel ca si voi fericitul posesor al unei ALFE 156 din 2000,motor 1,9 jtd,77kw.Ghinionul e ca am nr de italia pe ea si nenorocitii astia imi cer 3400e sa o inmatriculez.Ca poveste a ei,eu am luat masina de la un italian,practic am salvat-o de la distrugere totala,arata in ultimul hal.Acesta mi-a facut-o cadou deoarece reparatia costa 8500e,ca defecte avea(lovita in fata,capota,aripi,logeron strambat,bara+faruri)asta a fost pe fata,pe spate a avut cadrul pe care se prind bratele rupt de la mijloc(cara tot ce prindea cu micuta de ea de la cartoane la balastru)aripa de pe spate dr era si ea infundata rau de tot,portierele de pe partea stanga.Toate acestea le-am inlocuit,ce ma avantajat a fost faptul ca eu am lucrat in service auto si am scutit manopera care e foarte mare acolo.Arata foarte bine dar in iarna asta a accidentat-o unul in parcare si a fugit crapand bara de spate si bara de fata.Promit ca o sa am grija de ea cum imi revin din criza.MULTUMESC PENTRU TOATE INCURAJARILE FACUTE SI SPER SA COLABORAM IN CONTINUARE.Eu lucrez in service auto ca mecanic,CONSTANTA.
- Atasamente
-
-
-
-
-