Am fost azi pana la urma la testerul din Romania ( ca aia din grecia in 2 luni in care au zis ca ma suna cand vine cablu nu m-au mai sunat ) si mi-au iesit multe si marunte pe tester
Mai nou se aprind si martorii de abs si asr pe bord cateodata si mi-a zis domnu mecanic de acolo ( am avut bulan si l-am nimerit pe domnu Sandu ) ca ori ar fi cablu de la roata intrerupt ori e bai cu releu din centrala de abs ( care daca e ala bai tre schimbata toata). Vestea buna e ca mi-a rezolvat martorul de airbag aprins in bord de aproape un an cu care m-am resemnat deja
Cu ocazia asta am aflat ca mi-era fisurat (inca odata) furtunul de sus de la turbo si eu am insistat ca nu aia era problema dar mecanicu zicea ca ala e baiu. L-am schimbat acolo ( aveau ceva furtun din care mi-au taiat acolo ) si bineinteles ca tot asa facea masina. Am ramas ca il sun pe domnu Sandu si o sa mai fac investigari la masina. M-am consultat si cu stefan de la oradea ( cei care il stiti ) si mi-a zis ca ori e senzorul de presiune ( care a zis ca sa il curat ) ori ceva supapa turbo. O sa le verific in urmatoarea perioada si o sa scriu aici ce am rezolvat.
Edit: am uitat ceva...ca sa vedeti ce foame e in romania ..mi-au cerut 125 de lei la tester....cel care mi-a facturat ordinul de receptie ..si am intrebat de ce ...la care raspunsul lui a fost ca e 85 de lei testerul si restul pana la 125 de lei e interpretarea rezultatelor ? Si eu l-am intrebat ca daca vreau doar testerul cum se procedeaza...si a zis ca imi da foaia cu erorile si ma descurc eu mai departe...si pana la urma asa i-am zis sa faca doar testerul dar spre final am ajuns langa masina si am vorbit cu domnu Sandu ( unde i-am zis si ca vin din partea clubului) unde mi-a si interpretat rezultate si nu numai. Am avut o droaie de intrebari care mi le-a "interpretat" pe moka si nu pe bani cum cerea baiatu de la facturare.
Pana la urma am avut noroc ca m-a chemat mecanicul inauntru ca altfel stateam in sala aia de asteptare departe de masina pe toata perioada testului ( oricum acolo am stat 45 de minute).