Ce sa zic. multe multumiri lui bh00ooo datorita cui am descoperit si aceasta lume paralele a iubitorilor de italience
Sa ma prezit putin asa, detin 2 alfe un 33 din 94 17.ie si un 156 2.0 TS SW Selespeed, interior piele gri momo care acum e in ''spital'' sper ca noul an sa o aduca acasa cu noul look cu care a fost premiata dupa ce am facut ceva cascadorii, bucuria mare, daca poate fi bucurie, este ca nu a avut decat ea de suferit, pe mine ma protejat
Poze..hmm..avem si de inainte de casacadorie si dupa cascadorie , dar nu avem cu ea renascuta, deci trebuie sa avem rabdare si vor fi postate toate, cronologic , italianca mea va primi o noua culoare, si un look total schimbat,(nelu, tu sti, sa nu ma dai de gol, vreau sa fie surpriza).
Am completat deja formularul de inscriere in asociatie si maine dimineata voi face si plata care asociatie
acum
si despre mine
Mircea Ruta ma prezint, sunt din Caracal de origine dar locuiesc in Craiova de aproximativ 9 ani, 30 ani, lucrez la un birou notarial(aviz amatorilor, poate pot fi de ajutor), iubesc alfele, pentru craioveni, stiu un service ff bun pe parte mecanica si ieftin...mai sunt cativa care au beneficiat de serviciile lor la recomandarea mea, doamne fereste sa aveti nevoi de platforma, dar la orice ora un telefon si am prieten bun care ne va servi fara probleme( o sa vorbesc cu el sa vedem cum facem pentru a avea o reducere pentru membri), sunt printre putinii care au avut indrumarea necesara si am recuperat taxa de prima inmatriculare, inca se mai poate si va pot ajuta cu sfaturi.
cam atat imi vine in minte acum, o sa ne mai cunostem si pe viitor
cu respect
Mircea Ruta