Va rog faceti ceva cu forumul.. Ceva nu e okei.
Am inteles ca totusi e un skin, dar combinatia asta de culori e extrem de deranjanta. Trebuie sa te uiti foarte atent (la subforumuri, dar nu numai) daca este sau nu post nou, si asta pentru ca sunt foarte apropiate culorile icoanelor. E foarte obositor.
Sectiunea de modele e la randul ei aglomerata, pentru ca sunt toate ingramadite acolo. Sincer nici nu iti vine sa te mai uiti acolo, si e pacat... Daca se poate, incercati sa le aranjati ca lista, nu sir. Plus ca sunt f f f multe subiecte. Forumul pare foarte incarcat.
La Publicitate care e diferenta intre "Oferte firme" si "Oferte pentru membrii legitimati AA" ?
Edit: inca ceva, am vrut acuma seara sa-l felicit pe dragul nostru presedinte pentru varsta pe care a implinit-o si m-am pus sa caut topicul cu pricina. A trebuit sa caut in propriile posturi (imi amintisem ca am scris acolo) ca sa observ ca el de fapt e aruncat la "Evenimente si intalniri". E cam deplasat..
Nu cert pe nimeni, si eu sunt admin pe un forum, stiu ca nu e deloc usor sa creezi/intretii un forum, dar va rog luati in considerare aceste pareri. Observ ca nu sunt singurul..