Anvelope

Test debitmetru si schimbare distributie

Alfa Romeo 147 este produsa din anul 2000. In anul 2001 a castigat Masina Anului in Europa. Desenata de Walter de'Silva si Wolfgang Egger, inlocuieste vechea generatie de hatchback-uri 145/146. Aici gasiti informatii si despre viitoarea inlocuitoare, Alfa Romeo 149/Milano.

Test debitmetru si schimbare distributie

Mesajde mv_andrei » Joi Noi 11, 2010 1:24 am

Servus,

Am o intrebare si o rugaminte. :?

Unde imi recomandati sa-i schimb distributia si variatorul alfei mele ( 1.6 TS 120CP ) in Cluj ( as vrea sa fie facuta profesional cu cale si variatorul montat cu cheia lui speciala - ca sa fie pusa ok ), cat ma costa si de unde sa cumpar kit-ul ( curea, role, pompa de apa, curea auxiliara, variator ) ?

Si rugamintea ... am un consum relativ ridicat 12 - 13% in oras ( masina trage bine si e condusa semi-sportiv ) si as dori sa vad daca debitmetru se afla in parametrii normali, ma poate ajuta cineva cu o diagnoza / sa-si dea cu parerea ? ( consumul extern e undeva la 7.5% - 8% - benzina doar Petrom 99+ ).

Mersi foarte mult,
Andrei
mv_andrei
Dead spot

Marca: Alfa Romeo
Model: 147
Motorizare: 1.6 TS
Fabricat: 2002
Nr. de inmatriculare: BN 04 MKS

Re: Test debitmetru si schimbare distributie

Mesajde EvilTMy » Joi Noi 11, 2010 8:22 am

crede-ma,debitmetrul tau nu are nici pe dracu,e in parametri buni de fnctionare.consumul asta e mai ales daca o mai si calci.

legat de distributie,ia legatura cu baietii din cj,mergi la o intalnire cand se tine si discuta direct cu ei.daca erai la tm,te puteam indruma eu,dar acolo nu ii stiu decat pe ei.
2001 Alfa Romeo 156 1.6 TS "ANGELina"
EvilTMy
Membru legitimat

Marca: Alfa Romeo
Model: 156
Motorizare: 1.6 TS
Fabricat: 2001
Nr. de inmatriculare: GJ 12 ATM

Inapoi la Alfa 147, 149