Seba, chiar imi era dor de un comentariu "acid"
, eu stiu ca tie iti place masina ta asa cum este, dar nu toata lumea e la fel (din pacate sau din fericire), fiecare isi face masina cum vrea, altii ii schimba aspectul de nici nu mai stii ce marca e, altii ii fac niste modificari sa zicem minimale, pe care eu le numesc in general, o "personalizare" a masinii mai degraba decat un tuning.
Nu stiu cum esti tu, dar mie imi place 156-le, dar m-as simti un pic aiurea sa merg la o intalnire si sa ma intalnesc cu inca 15 masini identice cu a mea, de aia am ales sa imi cumpar macar niste jante, pe care nu le-am mai vazut pe vre-un 156. Eu ma multumesc sa zicem cu atat, altii simt nevoia sa schimbe spoiler-e, praguri, sa monteze eleroane sau mai stiu eu ce.
Orice masina as avea si oricat de scumpa sau ieftina ar fi, tot ai vrea sa schimbi ceva la ea.
Si vorbind de partea tehnica si eu mi-am "tunat" motorul cu un remap ca atat m-a tinut buzunarul, dar daca mi-as permite as modifica partea tehnica pentru mai multa putere, altii modifica exteriorul si sub capota raman aceeasi "ponei".
Totul tine de preferintele personale.