de StanPatzitW » Mar Dec 29, 2009 8:11 pm
Pentru cei interesati.
29.12.2009 ora 1.25 Plecare din Alba Iulia Un drum inghetat si pe alocuri plin de gheata.
Cu injuraturile deja normale la noi in asfel de situatii pe la 2.10 facem o escaa la Hunedoara pentu a lua un pasager. Aici parca lucrurile intrasera in normal, asta pana sa ajung pe drumul dintre Orsova si Turnu Severin. Aici nici daca scapau americanii bombe in timpul razboiliului rece nu erau asa cratere. Noroc cu norocul ca am scapat fara sa las masina intr-una dn ele.
Trecem la Sarbi pentru a evita bacul.
FRATILOR Cine mai injura autoritatile ca nu se ocupa sa curete drumurie (era sa zic sa moara masa) dar nu ii frumos si o sa zic NU STIE CE VORBESTE. Dupa nevi si alte cele pe un dum mai mult gheata decat asfalt ajung in vama Sarbo Bulgara. ZONA CREPUSCULARA Opresc in dreptul semnului STOP si nimic. Stau 5 minute nu ma baga nimeni in seama. Mai dau 2 metri in fata da de ma vade cineva. Opresc motorul ma dau jos din masina si nimic. Abia dupa 10-15 min vine un tip, cere pasapoartele se face ca se ita pe ele si intreaba ALCOOL TIGARI? Ii zic ca nu si pleaca dupa ce'mi restituie pasapoartele. Mai stau 15 minute nimeni nimic. Ma utam la bariera din fata care parea stricata, ma gandeam sa merg sa o ridic cu mana. Dupa ce intru in masina si mai stau 10 min apare un alt tip care ii cere pasapoartele acele masiii (verifica seriile de la caroserie) si pleaca. 20 min mai tarziu le recuperez si mi se zice DRUM BUN.
Ajung in partea Bulgara. Opresc o tanti simpatica si ea vorbitoare de limba romana maintreaba cati sunte, si fara sa'mi ceara ceva act imi inmaneaza un USB-MS. Am ramas masca. Ajung la ghiseul nr doi unde mi se cere USB-ul si pasapoartele si sunt intrebat daca vreau vinieta. Intreb cat costa dar mi se raspunde NU AICI PLATITI, Plec si ajung la ghiseul nr 3. Aici un tip simpatic oc ma intreaba unde merg. Ii zic ca in BANSKO si zice CANCI SNOW pune stampila sau ce o facut si ma trimite la ghiseul nr 4 unde tre sa achit vinieta. Dupa merg la ghiseul Nr6 si predau USB ul care am uitat sa mentionez ca a fost cerut la fiecare ghseu.
Pe drum liniste. Limita de 60 pana dupa intersectie ...la greu, asta pana am inceut sa ma satur si am zis ma kak. 120. Nu am avut nici ai mai mica problema pan acum si sper sa nu am.
PS. Am facut casco pentru furt si sunt cu Golful (am protejat'o pe GAGICA'MEA)
Trece ALFELE-n zare... Eu ma uit, ele dispare...
www.alfaamore.ro/forum/gagica-16v-150-t813.html