Anvelope

Vand AR 156 1.6 TS - sau schimb cu turbodiesel

Vand AR 156 1.6 TS - sau schimb cu turbodiesel

Mesajde Alex_Alfa » Joi Noi 12, 2009 9:55 pm

Dupa 4 ani fericiti impreuna, a sosit momentul sa ma despart de masina mea draga. :|
Este vorba de un 156 din 2001/april. motor 1.6 Twin Spark 120 cp (Euro 3), Progression.
Prezentarea masinii si istoricul le veti gasi pe topicul ei. (am pus topicul de pe AlfaClub pentru ca acela e chiar de la cumpararea masinii)

In continuare va prezint o lista lunga (si probabil pentru unii plictisitoare) de dotari si imbunatatiri aduse masinii.

- 122.000 km destul de reali - o am de la ~60.000
- 2 x geamuri electrice si oglinzi electrice/incalzite
- sistem de climatizare automata
- tapiterie din velur
- culoare Blu Cosmo
- Faruri cu Xnenon HID de 6000k
- Filtru de aer Pipercros Viper (cold air intake cu carcasa din carbon) - la cerere primiti si carcasa si filtrul original
- Resoftata - e printre primele TwinSpark-uri resoftate in Romania si totodata printre putinele..
(nu stiu sa va spun cu exactitate puterea insa estimez un 135+)
- bujii NGK Iridium
- 4 brate fata schimbate anul trecut
- bara stabilizatoare si capete de bara schimbate si ele anul trecut
- distributie + role schimbate in septembrie 2009
- variatorul de turatie l-am schimbat acum 2 ani (are cam 30.000 km insa incepe putin sa dea semne de slabiciune)
- 4 anvelope noi de iarna Dayton DW510 (le-a purtat o iarna)
- 4 anvelope noi BFGoodrich Profiler 2 (schimbate in vara asta)
- Rotile au dimensiunea 185/65 R15

Masina are niste zgarieturi pe capota fata si portbagaj. Primiti si ~3kg de vopsea Blu Cosmo (n-am avut cand sa o duc la vopsit pentru ca am avut nevoie de masina)
Urmeaza sa ii schimb uleiul, daca e cazul il veti primi in plasa :) Folosesc Selenia Racing 10w60.
Mai primiti si un set de cale de fixare a axelor cu came pentru schimbarea distributiei.

Momentan e brand-uita cu sigla firmei mele. La cumparare va fi curatata de stickere si (daca e cazul) va primi un polish din partea mea.

Acum nu imi vin in minte alte dotari sau lucruri de spus, daca mai e ceva pe parcurs, voi posta in zilele urmatoare. Nu troncane, nu bate, motorul toarce frumos si trage bine. Am folosit-o normal si am avut grija sa bag bani in ea atunci cand trebuie si nu mai tarziu, cu alte cuvinte am intretinut-o!

Pret: 6400 Euro negociabil.

Asa cum spune si titlul situatia cere o masina diesel (nu intru in detalii aici) asa ca sunt dispus sa o dau si la schimb, cu o eventuala diferenta din partea mea, daca merita. Deci daca aveti un JTD, sau chiar o masina dinafara Familiei Alfa, cu motor diesel OK, nu mai veche decat a mea, si doriti sa faceti un schimb, va rog sa postati aici oferta.

Date de contact:
Alex Abrudan
0721.86.37.42
alexabrudan @ rdslink .ro
chiptuner
Alex_Alfa
Membru legitimat

Marca: Alfa Romeo
Model: 156
Motorizare: 1.6 tunat
Fabricat: apr 2001
Nr. de inmatriculare: BH 85 ABR

Re: Vand AR 156 1.6 TS - sau schimb cu turbodiesel

Mesajde itzic » Sam Noi 14, 2009 7:19 pm

Nuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu-o da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saraca, sper ca nu stie citi acest topic, sigur s-ar supara pe tine :grin:
itzic
Dead spot

Marca: Alfa Romeo
Model: 156
Motorizare: JTS
Fabricat: 2003

Inapoi la Arhiva