de florinianc » Lun Mar 14, 2011 9:02 pm
Pai fiind un impatimit al marcii si nu numai, si fiindca imi plac masinile fara a discrimina marcile, mai vizitez si alte forumuri, si nu am putut sa nu observ ca pe site-ul rival alfaamore avea dansul un post deschis cu probleme referitoare la motor. Acolo spunea ca e totul ok, doar ca s-a facut nu stiu ce la masina si acum "dilueaza uleiul si miroase a benzina" si ca nu mai circula cu masina, lasand-o "frumos" in parcare.
Inteleg ca e criza, si oamenii nu au de lucru, si cauta sa faca bani din orice, dar nu vreau ca pe forumul asta sa se dea tepe. Nu unei persoane care iubeste alfa romeo.
Daca ar fi fost transparent in ceea ce priveste starea masinii, ar fi zis de problema cu benzina in ulei, si altfel ar fi fost treaba, nu?
Ieri a pus anuntul de vanzare si azi a intrebat pe celalalt forum ce problema ar putea avea masina lui.. Si inca ceva TARE : masina e pusa la vanzare doar la noi pe forum!! Deci aici sunt mai multi prostalai sau cum?
Cu ocazia asta ii rog pe domnii moderatori sa faca o mica modificare in regulamentul de pe aria publicitatii. Banuiesc ca se vrea ca acest forum sa fie un forum curat, nu? Trebuie putina severitate, sa nu ne invadeze toti cocalarii care au sau vor o alfa.
Multumesc pentru sustinere Xti!