Anvelope

VAND BICICLETA ALFA ROMEO STRADALE TOURING NOUA

Ai ceva de vanzare? Aici e locul unde poti sa publici anuntul tau!

VAND BICICLETA ALFA ROMEO STRADALE TOURING NOUA

Mesajde 9-GURU » Mar Dec 13, 2011 7:34 am

Asa cum spune si titlul, ofer spre vanzare o BICICLETA ALFA ROMEO STRADALE TOURING originala, NOUA
Toate informatiile referitoare la caracteristicile tehnice ale bicicletei (inclusiv pret de catalog) le puteti obtine de pe siteul oficial : http://www.compagniaducale.net/compagniaducale_eng.htm
Garantez ca este originala si cumparatorul se poate inregistra pe site pentru obtinerea garantiei de 2 ani unica in Romania intrucat dealer-ul mi-a solicitat date suplimentare referitoare la modalitatea de plata si transport catre Romania.
PRET 3000 lei, usor negociabil, avand in vedere ca pretul este mai sus de 1000 euro fara a include transportul (daca voi considerati ca este mult comparati pretul cu un banal First-bike din comertul romanesc pe la 1500-2000 lei cat si dotarile, designul si marca)
Telefon 0742.11.66.99 sau pm.
Pot accepta plata in doua transe la pret fix.

PS: cred ca este cadoul perfect de Craciun si reprezinta un mijloc de deplasare si distractie alternativ si ecologic pentru oricine.
Atasamente
stradale-touring.jpg
alfa bike.jpg
alfa bike 2.jpg
9-GURU
Dead spot

Marca: Alfa Romeo
Model: GT
Motorizare: 1.9JTDm
Fabricat: 2004

Re: VAND BICICLETA ALFA ROMEO STRADALE TOURING NOUA

Mesajde 9-GURU » Mar Ian 17, 2012 7:31 pm