"Dar ofertele pentru fiecare am sa le postez si pe forum, asta sa nu creada cineva ca am ceva de ascuns, iar cine se simte lezat sa comenteze, sau chiar sa se inchida postul.
Eu am avut o experienta neplacuta in cautarea pieselor si de aceea am inceput prin a aduce si altora."
Absolut corect, exact asta te si rugam. Nu are nimeni de ce sa se simta lezat, de aceea este forum. Toti avem de castigat cata vreme ofertele sunt clare si au pret.
"RACING NICK ... ... ... " in contextul asta este perfect OK sa postezi datele firmei. Exceptia ar fi daca ar fi a ta sau ai lucra la ei, in cazul respectiv ar trebui facut un topic in sectiunea oferte firme, cu produse/preturi eventuale reduceri etc. Dar nu e cazul aici.
Multumim pentru contributii si succes in continuare. Cand ai timp/chef esti binevenit sa-ti prezinti si masina
"Sa ai Alfa Romeo si sa tii computerul de bord in engleza e ca si cum ai manca spaghete cu hot dog". ---------- "Alfa Romeo stie cand se urca un ungur la bord." Kovacs Karoly, sculptor, 1953 - ....