Buna tuturor,
Astazi parca ar fi zi de 13.... toate au mers pe dos ... ( la lucru) si dupa aia si MASINA.... in mijlocul unui viraj de dreapta luat in forja ( pana la scartait de roti si un pic de subvirare ) am auzit un pocnit in partea dr fata si un zgomot ca si cum ceva s-ar fi desprins si ar fi cazut pe asfalt... m-am panicat un pic dar am vazut ca nu se mai aude nik... i-am dat in pinioane mai departe zicandu-mi ca mi s-au rasturnat lucrurile prin portbagaj.
La cateva ore dupa si nu multi km parcursi aprox 20 prin oras... un sunet ( mai bine zis mai multe ) puternic a venit dinspre roata dr fata in timp ce treceam peste niste denivelari scurte ( sunet ca si o bataie de ciocan intr-o nicovala ) si masina se comporta foarte ciudat ... parca era o minge de baschet asa-i sarea fata. Am si facut stg imprejur la un prieten care are groapa si am dat roata jos am intrat sub ea ... surpriza nimik suspect... am scuturat-o , zgaltait-o nimik... mai putin intre arc si pistonul amortizorului am gasit o bucata de plastic care pare a fi un fel de garnitura sau colier pt ca nici protectia de cauciuc de pe piston nu mai sta sus... dar nici urma de scurgeri din amortizor.... OARE CE POATE FI?
Astept opinii....
mersi